E-mail: info@homeselection.bg | Телефон: 0876 377 227

Ние предлагаме качествени довършителни работи. С повече от 15 години опит в интериорните ремонти, ние предлагаме комплексна услуга, която започва от проектирането и завършва с обзавеждането. Клиентът сам избира, от коя част от нашите услуги, би могъл да се възползва.

Всички продукти, които предлагаме, бихме могли да монтираме или да извършим ремонтните дейности. Ние познаваме в детайл нашите продукти и смятаме, че така биха могли да се предотвратят грешки и да се елиминира риска от нанесени щети.
За постигането на отличен краен резултат, ние консултираме нашите клиенти, изготвяме работен проект и визуализация, след което следват ремонтните работи. През целия този период ние се съобразяваме и консултираме при избора на продукти за да достигнем оптимално крайната цел.

Клиентите имат възможност да се убедят в съществото и качеството на извършваните от нас ремонти, директно на строителната площадка, при текущи наши проекти.

Договорените срокове за изпълнение стриктно се спазват и изпълняват. Ние извършваме качествен проект мениджмънт през цялата продължителност на ремонта. На нашите строителни площадки има ред и добра организация.

Услугите, които предлагаме, свързани с интериорни ремонти са:
– консултация и изготвяне на проекти
– визуализация
– довършително-ремонтни дейности
– къртене
– ел. инсталация
– ВиК услуги
– измазване на стени и тавани
– монтаж на гипсокартон
– шпакловка
– боядисване
– лепене на плочки
– всички видове монтажи свързани с интериора
– доставка и сглобяване на мебели