E-mail: info@homeselection.bg | Телефон: 0876 377 227

Конкретните дейности, които предлагаме и извършваме са следните:
– изкъртване
– ел. инсталация
– ВиК услуги
– измазване на стени и тавани
– монтаж на гипсокартон
– шпакловка
– боядисване
– лепене на плочки
– всички видове монтажи свързани с интериора

Договорените срокове за изпълнение се спазват стриктно. Ние извършваме контрол през цялата продължителност на ремонта. На нашите строителни площадки има ред и добра организация.

Проектите се ръководят лично от единия от собствениците на фирмата, който има повече от 15 години опит в областта на интериорните ремонти.

Ние предлагаме и комплексна услуга, която започва от проектирането и завършва с обзавеждането. Така нашите клиенти спестяват време и средства, предотвратяват се щети и сроковете остават спазени.

Всички продукти, които предлагаме, са от реномирани марки и са подбрани по критерии за качеството. Ние познаваме в детайл нашите продукти, като смесители, вани, мивки, душ-кабини, тоалетни казанчета и предлагаме монтиране.

За постигането на отличен краен резултат, ние консултираме нашите клиенти, изготвяме работен проект и визуализация, след което следват ремонтните работи. През целия този период ние съдействаме при избора на продукти за да достигнем оптимално крайната цел.

При запитвания, предоставяме на клиентите възможноста да се убедят лично, в качеството на нашата работа директно на строителната площадка, при текущи наши проекти.