E-mail: info@homeselection.bg | Телефон: 0876 377 227

 

Последна актуализация: 10.10.2018

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН HOME SELECTION

Тази страница Ви информира за нашите правила относно събирането, използването, управлението и разкриването на лична информация, когато използвате https://homeselection.bg/. Ние няма да използваме и не споделяме вашата информация с никого, освен, както е описано в тази Политика за поверителност. Ние използваме вашата лична информация за предоставяне и подобряване на услугата. С използването на https://homeselection.bg/ приемате събирането и използването на информацията в съответствие с тези правила.

От 25 май 2018 г. e в сила нов РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните), на кратко Регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation – GDPR).

За нас

В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на търговски онлайн услуги, Хоум Селекшън – ООД, управляващ уебсайта https://homeselection.bg/, отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни

  1. Наименование Хоум Селекшън – ООД
  2. ЕИК/БУЛСТАТ: 202647561
  3. Седалище и адрес на управление: гр.София, общ.Столична, ул.“Париж“ 11, ет.7, ап.10.
  4. Адрес за упражняване на дейността: гр. София, бул. България 81 А, магазин 1, пощ.код 1404
  5. Данни за кореспонденция: гр. София, бул. България 81 А, магазин 1, пощ.код 1404
  6. E-mail: info@homeselection.bg
  7. Телефон.: 0876 377 227

Информация относно компетентния надзорен орган

  1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
  2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  4. Телефон:02 915 3 518
  5. Email: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg
  6. Уеб сайт: www.cpdp.bg

Какви лични данни събираме и защо

Бисквитки

„Бисквитките“ са файлове с малко количество данни, които могат да включват анонимен уникален идентификатор. Бисквитките се изпращат в браузъра ви от уебсайта и се съхраняват на твърдия диск на вашия компютър. Използваме „бисквитки“ за събиране на информация и за подобряване на услугата. Можете да окажете на браузъра си да откаже всички „бисквитки“ или да посочи кога е изпратена „бисквитка“. Ако обаче не приемате „бисквитки“, може да не сте в състояние да използвате някои части от нашата услуга. При скролване по сайта надолу на разстояние 100px от страна на потребителя на сайта, условието за бисквитки се приема автоматично. За да промените решението си, използвайте дадената функция:

Променете решението си за "бисквитките".

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Лични данни и формуляри

Когато посетителите използват форма за регистрация, поръчка и/или контакт в сайта, ние събираме данните, показани в съответния формуляр (име, имейл адрес, адрес за доставка, др.), както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Анализ

Този сайт използва инструментa за статистически анализ Google Analytics. Google Analytics изпраща бисквитка, чрез която събира данни за посетителите на сайта https://homeselection.bg/ . Данните включват, но не се ограничават само до: IP адрес, вид и версия на бтаузъра, използвано устройство.

Можете да се откажете да участвате в статистически анализи, като блократе бисквитката на Google Analytics в браузъра си и ни изпратите имейл на info@homeselection.bg.

С кого споделяме данните ви

С цел управление на предоставяната услуга от онлайн магазин https://homeselection.bg/, ние от Хоум Селекшън ООД споделяме вашите лични данни със следните трети страни:

  • „СуперХостинг.БГ“ ООД
  • Уебсайтът е позициониран на сървърите на „СуперХостинг.БГ“ ООД. Моля, запознайте се с Декларация за поверителност на „СуперХостинг.БГ“ ООД
  • Google
  • Google Analytics събира ваши данни във връзка с поведението ви в уебсайта. Вижте Декларацията за поверителност на Google.
  • Еконт (или друга спедиторска фирма)
  • За да изпълним условията за доставка, предоставяме вашето име, телефон и адрес на спедиторската фирма ангажирана с вашата доставка. Политиката за поверителност на фирма Еконт.
  • БОРИКА
  • За да дадем на нашите клиенти възможност за сигурни онлайн плащания, ние ще споделим данните за вашата кредитна/дебитна карта с Борика (Банковата Организация за Разплащания с Използване на КАрти). Информация, относно политиката за поверителност на Борика ще намерите на https://www.borica.bg/.

Колко дълго държим личните ви данни

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Как защитаваме личните ви данни

Данните се съхраняват в електронен вид с подходящи механизми за защита – операционната система и базата данни са защитени с пароли и криптирани механизми за обмен на информация. Криптираната връзка се осъществява чрез SSL/TLS сертификат.

Използва се технология за незабавна актуализация на ядрото на системните файлове.

Нашите процеси при инциденти с лични данни

Ако установим нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме незабавно за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

Промени в политиката за поверителност

Обърнете внимание, че представеният документ е предмет на обновяване. Всички бъдещи промени ще бъдат отразявани на текущата страница (https://homeselection.bg/politika-za-poveritelnost/).

Информация за контакт