E-mail: info@homeselection.bg | Телефони: 0879 899 226

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

валидност от 03.11.2023

 

1. HOME Selection предлага безплатна доставка, за закупен продукт, до адреса на Купувача в България, с куриерска фирма ЕКОНТ.

2. Дейностите по разтоварване и внасяне в жилищна или офисна площ, не са отговорност или задължение на HOME Selection или на куриера от куриерска служба EKONT, а на Потребителя на стоката.

3. Монтажа на закупения продукт (диван, стол, маса и др.) не е включен в цената. Монтажа на закупения продукт не е задължение на HOME Selection. Към всеки диван и разтегателен диван е приложено указание за монтаж от производителите Innovation Living и Kragelund.

4. По желание на Потребителя може да бъде изготвена оферта и извършен монтаж от екип на HOME Selection, който се заплаща допълнително.

5. Доставката се извършва чрез подизпълнител – фирма Еконт, като https://homeselection.bg/ си запазва правото да променя подизпълнителя, който извършва доставката, без да е длъжен да информира предварително Потребителя, при условия, че това не се отразява на начина, срока и цената на доставката.

6. Задължението на търговеца за доставка и предаване на стоката ще се счита за изпълнено с доставянето на стоката до сградата, в която се намира адреса на доставка, посочен в заявката или до входната врата на двора.

7. Търговецът е длъжен да достави стоката в подходяща опаковка според вида й и транспорта, с който се доставя.

8. Когато заявената стока е налична на склад, същата се доставя на посочения от Потребителя адрес в срок до 5 работни дни. В случай, че стоката не е налична, срокът за доставка е този срок, който е посочен в описанието на продукта.

9. Срокът по горната точка започва да тече, в зависимост от Начина на плащане, както следва:

  •  – при Наложен платеж – от момента на получаване на потвърждение за направената поръчка
  •  – при всички останали случаи – след извършване на плащането.

10. В случай, че Потребителят посочи като начин на плащане – чрез превод по банкова сметка и не направи такова плащане в 3-дневен срок, то https://homeselection.bg/ може да не потвърди доставката на заявената стока и съответно договорът се счита за несключен.

 

Повече информация можете да намерите на страница Начини на плащане.