E-mail: info@homeselection.bg | Телефони: 0879 899 226 / 0876 377 227

ЗА НАС

маса от масивен дъб Planaмаса от масивен дъб Plana

Качество

Ние стартирахме със собствено производство на дизайнерски мебели, разработени от HOME Selection Design Team и произведени изцяло с българска дъбова дървесина в България. С настъпването на есента представяме и първия си продукт – маса Plana Loft с плот от масивен дъб.

Масата Plana Loft е първи продукт от запланувана серия от мебели от масивно дърво на HOME Selection. С новите си продукти HOME Selection си поставя за цел да предложи модерни и качествени дизайнерски мебели, които са произведени основно от масивно дърво и така да се доближи максимално до представите и очакванията на своите клиенти в България.

Маса Plana Loft се предлага с 5 години гаранция, с което трайно се гарантира за нейното дългогодишното и безпроблемно ползване в ежедневието.

HOME Selection предлага качествени дизайнерски мебели от водещи интернационални компании през онлайн-магазин.

 

Функционалност

Добрият дизайн е пример за постигната функционалност, стил и качество. Естетиката е следствие на тази съвкупност. В нашата философия е залегнало „избраното“ за дома. Функционални продукти за максимален комфорт и удобство.

Маса масив дъб Plana Loft
стол VIKKO

Иновативност

Иновация означава да подходиш по един нов и по-различен начин. Иновативен е продуктът с доказана икономическа ефективност. С нови технологии и процеси се създават красиви, функционални и качествени продукти.