E-mail: info@homeselection.bg | Телефон: 0876 377 227

ЗА НАС

Стол-Фотьойл-Lounge-Chair-808-300x300

Качество на добри цени

HOME Selection е онлайн-магазин с изложбено пространство.

Ние предлагаме качествени дизайнерски мебели на водещи интернационални компании.

HOME Selection е официален и ексклузивен представител за дизайнерските разтегателни дивани на датската марка Innovation Living на българския пазар.

Innovation Living разработва и произвежда от 1971 година иновативни и функционални дизайнерски дивани с високо качество на изпълнението и гарантирана устойчивост във времето. Гаранцията за диваните на Innovation Living е 5 години, а за разтегателните механизми е безсрочна.

От началото на нашата дейност през 2016 година, сме доставили нашите дивани и мебели на многобройни клиенти, които могат да потвърдят високото качество на нашите продукти и услуги.

В нашето изложбено пространство, може да видите и тествате дивани, столове и други мебели и да се убедите в комфорта, ергономията и качеството на изпълнението и естетиката на мебелите.

Изложбеното пространство е в нашия склад на булевард Околовръстен път 80, в град София (в сградата на PAN Service).

Моля обадете ни се, за да уточним и подготвим, продукта, който желаете да видите!

Телефон: +359 876 377 227

Функционалност

Добрият дизайн е пример за постигната функционалност, стил и качество. Естетиката е следствие на тази съвкупност. В нашата философия е залегнало „избраното“ за дома. Функционални продукти за максимален комфорт и удобство.

KEMI_Edition400
KEMI_Edition11

Иновативност

Иновация означава да подходиш по един нов и по-различен начин. Иновативен е продуктът с доказана икономическа ефективност. С нови технологии и процеси се създават красиви, функционални и качествени продукти.