E-mail: info@homeselection.bg | Телефони: 0879 899 226

ЗА НАС

raztegatelni-divani-houm-selekshan

Онлайн магазин HOME Selection

Ние предлагаме дизайнерски, разтегателни дивани от датската марка Innovation Living, от 2015 година на българския пазар, с онлайн магазин, с възможността определени модели, разтегателни дивани, да се видят и тестват в нашия склад, всяка събота от 11.00 до 16.00 часа, след телефонна уговорка.

Датската марка Innovation Living разработва и произвежда, от 1971 година, разтегателни дизайнерски дивани за всекидневно ползване, предназначени за компактни жилищни пространства и е представена в над 80 страни, в целия свят.

Мебелите са основно в стил Midcentury Modern и New Nordic, следващи духа на значимите епохи и стилове Bauhaus, Jugendstill, Le Corbusier, Panton и са разработени от известните дизайнери Per Weiss, Emil Hodjfeldt, Peter Henriksen, Jesper Elg, Flemming Hojfeldt и Studio Oliver & Lukas WeissKrogh. За колекцията за 2023 година, се създават нови проекти, съвместно с Paul Smith и марката De Padova.

За да видите, тествате и получите професионална консултация за диваните от Innovation Living, може да се свържете с нас на телефон: 087 989 9226

Изложбеното пространство се намира в нашия склад, на булевард Околовръстен път 80, в град София.

С лична консултация, всяка събота от 11.00 до 16.00 часа, след телефонна уговорка.

Дизайн и функционалност

Всички разтегателни дивани, които предлагаме са разработени от екип от датски дизайнери, с високо ниво на комфорт, функционалност и качество.

raztegatelno-leglo-Cubed 90
raztegatelni-divani-Home Selection

Качество

Всички разтегателни дивани се предлагат с 5 години гаранция.