E-mail: info@homeselection.bg | Телефони: 0879 899 226

Classic Nordic матрак
Удобна комбинация от три слоя Fiberfill (полиестерни влакна) върху повърхността на 8 см високо еластична пяна. Сърцевината на матрака е
съвкупност от парчета пяна, които са остатък от производството на другите видове матраци. По този начин се постига цялостно използване на материала и на практика няма отпадъчни материали, които да замърсяват околната среда. Fiberfill е с ниски емисии и сертифициран от Oeko-Tex®.
Степен на твърдост: ТВЪРД

Матрак Classic-Mattress

Spring Nordic матрак
Комфортен матрак с 12 см. пружини, които са в свой собствен текстилен джоб, а джобовете на пружините са зашити един за друг. Облицован е от два слоя Fiberfill (полиестерни влакна) върху горната част и един слой от долната. Еластичен луксозен матрак с високо качество и дълголетие. Fiberfill е с ниски емисии и сертифициран от Oeko-Tex®.
Степен на твърдост: СРЕДЕН

Soft Spring Nordic матрак
18 см. ултра мек пружинен матрак.
Специалната комбинация от сърцевина от пружини с 10 см. височина, които са в собствен текстилен джоб, заобиколена от 5 см. хипер мека пяна отгоре и 3 см. компактна пяна на дъното, го прави изключително устойчив. Джобовете на пружините са зашити един за друг.
Степен на твърдост: Много МЕК

Матрак Soft Spring Mattress
Матрак Latex Mattress

Latex Nordic матрак
Матрак с 12 см. еластично латексно ядро, върху което са положени два слоя Fiberfill (полиестерни влакна) .
Дишащо естествено ядро от висококачествен латекс, което осигурява дълготраен матрак, който се приспособява към тялото ви. Fiberfill е с ниски емисии и сертифициран от Oeko-Tex®.
Степен на твърдост: СРЕДЕН